Otac koji ćerku postavlja u opasne situacije: Ima dobar razlog i niko mu ne zamera!

Izvor: B92, 08.Apr.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac koji ćerku postavlja u "opasne" situacije: Ima dobar razlog i niko mu ne zamera!

Stiven Krauli je tata koji postavlja fotografije svoje osamnaestomesečne ćerkice u veoma rizičnim situacijama i pozama.

Grafički dizajner iz Dablina uz pomoć fotošopa kreira scene u kojima se njegova ćerka nalazi u veoma „opasnim“ situacijama.

Čak iako mnogi znaju da je u pitanju fotomontaža, ove fotografije na prvi pogled izazivaju veliku nelagodnost kod mnogih roditelja.

Ipak, postoji razlog zbog kog on ovo radi.

Stiven je objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da Hana pati od retkog imunološkog oboljenja koje se zove HLH, a njegova ćerka je čak šest meseci provela na hemioterapijama, a čak joj je presađena koštana srž.

“Zato što smo propustili toliko toga u njenoj prvoj godini života, napravili smo stotine fotografija u kojima ona radi svakodnevne stvari jer ne želimo da ima osećaj kad odraste da je bila u izolaciji“

Fotografijama želi da podigne svest o kampanji Be The Match, koja pomaže pacijentima da što pre dođu do adekvatnog davaoca koštane srži.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.