Opušteno veče za slavne dame: Gvinet sa Demi organizovala druženje bez šminke FOTO

Izvor: B92, 23.Feb.2020, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opušteno veče za slavne dame: Gvinet sa Demi organizovala druženje bez šminke FOTO

Žurka je bila za one bez šminke, ali da li su zvanice doslovno ispoštovale dres kod?

Glumica Gvibet Paltrou je u sredu uveče u Los Anđelesu organizovala žurku na kojem je dres kod bio nenošenje šminke.

Domaćica je veče opisala kao "prekrasno slavlje prirodne lepote", a među zvanicima su se našla mnoga poznata imena uključujući Demi Mur i njenu ćerku Rumer Vilis, Kejt Hadson i devojku Kjanu Rivza Aleksandru Grant.

"Bez mejkapa, bez filtera", napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Gvinet ispod galerije fotki sa zabave koju je objavila na Instagramu, a objavila je još jednu posebnu fotku na kojoj su ona, Demi i Aleksandra.

Izgledaju sjajno, zar ne? Kako prenosi "Entertainment Tonight", Gvinet i njene zvanice su jele zimske salate, odreske od lososa i tortu od citrusa za desert, a sve gošće su dobile i skupocene pakete s proizvodima brenda domaćice "Goop".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Holivud bez šminke. Gvinet Paltrou slavila prirodnu lepotu

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Feb.2020

Glumica Gvinet Paltrou organizovala je opušteno veče za slavne dame. Na druženju u Los Anđelesu su sve pozvane lepotice ispoštovale propisani dres kod. Pojavile su se bez trunke šminke. A kako su izgledale? Pa, prelepo. Glumica Gvinet Paltrou je u Los Anđelesu organizovala žurku na kojoj je dres...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.