Ono što VEČERAS SANJATE, ostvariće se! Snovi i MOLITVA danas imaju NAJVIŠE UTICAJA - a evo ZAŠTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 10:40

Ono što VEČERAS SANJATE, ostvariće se! Snovi i MOLITVA danas imaju NAJVIŠE UTICAJA - a evo ZAŠTO

Ponedeljak započinjemo Mesecom kroz znak Riba što će nam otežati buđenje

Ako imate priliku, spavajte duže ovog dana i ne opterećujte sebe sa previše obaveza ili zahtevnih zadataka, jer dan započinjemo Mesecom kroz znak Riba, objasnila je za portal Srbija Danas, astrološkinja Jasmina Mitrović.

Mesec u Ribama je idealno iskoristiti za odmor, san, wellness, spa dan, uživanje i kreativnost.

Tokom noći Mesec će imati povoljan aspekt >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema Merkuru i Uranu, pa se potrudite da zabeležite san ili ideju koja vas bude probudila ovog jutra. Živopisni snovi mogu vam doći u san.

Provedite dan pored vode ukoliko imate mogućnost. Idealno je za egzotična putovanja ili planiranje istih. Mesec u konjukciji sa Neptunom donosi izraženu intuiciju i povezanost sa ljudima iz dalekog inostranstva.

- Moć molitve i zahvalnosti danas ima najviše uticaja pa ukoliko brinete o nekoj osobi sada tu molitvu namenite njoj. Ne insistirajte na ozbiljnim razgovorima i logičkim odgovorima na neke situacije, zaključila je Jasmina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.