Ona je bila NAJLEPŠA Jugoslovenka, a ON je bio njen OTROV! Misica kojoj je LEPOTA došla kao PROKLETSTVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je bila NAJLEPŠA Jugoslovenka, a ON je bio njen OTROV! Misica kojoj je LEPOTA došla kao PROKLETSTVO!

Nesrećna!

Ona je bila devojka za kojom je uzdisala cela Jugoslavija. Ipak, ona je odlučila da svoje srce pokloni jednom muškarcu, koji joj je na kraju slomio srce.

Bila je to mis Jugoslavije Suzana Žunić, koja je 1988. godine proglešena za najlepšu ženu u Jugoslaviji. Ipak, kako lepota ume da bude blagoslov, tako isto može biti i prokletstvo. Ova mlada žena je na svojoj koži osetila sve ovo.

Dok je bila na vrhuncu slave upoznala je tada mladog fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Igora Štimca, koji je samo godinu dana pre nego što je ona proglašena za mis, osvojio zlato sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu u Čileu.

Nije prošlo puno vremena i njih dvoje su stupili u brak, koji je trajao 19 godina i za javnost bio ideal sreće. Imali su sve: uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu. Ipak, iza maske srćene žena, lepotica je skrivala lice unesrećene žene koju muž vara. On je imao brojne afere, a javnosti je najpoznatija ona sa Alka Vuicom.

Sve što je tada isplivalo u javnos, bila je poslednja kap koja je prelila čašu, pa je Suzana rešila da ostavi muža. Trebalo joj je puno vremena da se izbori sa depresijom u koju je pala, ali je na kraju ipak uspela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.