On se Melaniji nekad gadi: Bivša Trampova savetnica o njegovom braku

Izvor: B92, 29.Okt.2020, 17:07

"On se Melaniji nekad gadi": Bivša Trampova savetnica o njegovom braku

Bivša savetnica Donalda Trampa Omarosa Manigolt Njuman, tvrdi da se Melaniji, "ponekad gadi" njen suprug.

Njuman, koja Trampa poznaje od 2004. godine napisala je knjigu "Unhinge" u kojoj je iz insajderske pozicije pisala o Beloj kući.

Prilikom nedavnog gostovanja u emisiji "Lorejn Tudej" progovorila je o braku Trampa i Melanije.

"To je jako čudan brak. Inače sam veoma oprezna kad govorim o nečijem braku jer nikad ne znaš šta se događa iza zatvorenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrata, ali njih dvoje poznajem još pre nego što su se venčali. Od onog što sam videla u tih 17 godina, zavrtelo bi vam se u glavi. Povremeno se sviđaju jedno drugom, ali ponekad joj se on i gadi", rekla je.

Osvrnula se i na trenutak nakon poslednje predsedničke kampanje, kad je Melanija skoro istrgla svoju ruku iz Trampove. Njuman tvrdi da to jasno pokazuje njena prava osećanja prema njemu, prenosi Index.

Suzdržano Melanijino ponašanje prema mužu pokazalo se i nakon prve predsedničke kampanje. Tad mu je, doduše, dozvolila da je uhvati za ruku, ali dok je Bajdena žena grlila i ljubila, Melanija je Trampa samo potapšala po ramenu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.