Olakšala sebi ZIMSKO čišćenje, za MANJE OD 100 dinara uklonila je SVE FLEKE SA DUŠEKA - Skida mrlje i UBIJA BAKTERIJE (RECEPT)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 14:38

Olakšala sebi ZIMSKO čišćenje, za MANJE OD 100 dinara uklonila je SVE FLEKE SA DUŠEKA - Skida mrlje i UBIJA BAKTERIJE (RECEPT)

Osim što postaje besprekorno čist, uklonićete i sve alergene i grinje iz njega.

Na dušeku su vam se pojavile fleke i neugodan miris? Naravno, takve stvari se događaju, pogotovo ako u kući imate malu decu.

Važno je da dušek na kojem spavamo bude čist, zato što na njemu provodimo po 7-8 sati svake noći. Tokom spavanja se znojimo i udišemo sve mirise i čestice prašine iz njega.

Najjednostavniji i najekonomičniji način čišćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dušeka je uz pomoć sode bikarbone.

Sastojci:

– 250 ml 3% -og hidrogena (prodaje se u svim apotekama)

– 3 čajne kašike sode bikarbone

– Kap tečnog sapuna, ili sredstva za pranje posuđa

Smesu je potrebno praviti neposredno pre samog procesa čišćenja, na taj način ona je maksimalno učinkovita.

Promešajte hidrogen i sodu bikarbonu. Kada se soda rastvori, dodajte kap-dve tečnog sapuna, ili sredstva za pranje posuđa.

Promešajte. Sipajte tečnost u prazan raspršivač. Promućkajte bočicu i poprskajte isflekani deo dušeka.

Ostavite aktivnu penu da deluje. Pričekajte da se osuši, ili uključite fen za kosu i usmerite strujanje vazduha na mrlju da se brže osuši. Posle samo iščetkajte suvom četkom ili iskoristite usisavač da pokupite ostatke sode.

Ovim sredstvom možete očistiti i osvežiti čitav dušek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.