Oko nje sneg do kolena, a ona u KUPAĆEM KOSTIMU?! Holivudska lepotica ovom fotkom je ŠOKIRALA, ali i oduševila fanove (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 20:30

Oko nje sneg do kolena, a ona u KUPAĆEM KOSTIMU?! Holivudska lepotica ovom fotkom je ŠOKIRALA, ali i oduševila fanove (FOTO)

Još jedna dama se ove zime slikala polunaga u snegu.

Holivudska glumica Vanesa Hadžins nedavno je podelila neobičnu fotografiju na Instagramu, gde je prati više od 40 miliona ljudi.

Atraktivna crnka pozirala je u snegu, ali u kupaćem kostimu! Naime, ova lepotica fotkala se u jednodelnom kostimu istakavši svoju vitku figuru i bujni dekolte, a preko njega je nabacila debelu zimsku jaknu.

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Tu nije stala sa zimskim detaljima - uskočila je u žute tople, duboke čizme namenjene za sneg, te je stavila i vunenu traku iste boje na kosu.

Ove zime ovakvo poziranje bio je hit među brojnim influenserima, modelima i slavnim facama, pa je Vanesa samo jedna u nizu dama koje su se polunage fotkale u snežnom okruženju.

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Inače, popularna 32-godišnja glumica je početkom prošle godine raskinula devetogodišnju vezu sa kolegom Ostinom Batlerom, a nekoliko meseci kasnije utehu je pronašla u osam godina mlađem igraču bejzbola Kolu Takeru, sa kojim i dalje uživa u ljubavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.