Oglasio se i sin En Hejš: Ostali smo sa dubokom tugom, počivaj u miru, mama

Izvor: B92, 13.Avg.2022, 07:58

Oglasio se i sin En Hejš: "Ostali smo sa dubokom tugom, počivaj u miru, mama"

Nakon što je objavljena tužna vest da je glumica En Hejš preminula oglasio se njen stariji sin Homer.

"Moj brat Atlas i ja smo izgubili mamu. Posle šest dana skoro neverovatnih emocionalnih promena, ostali smo sa dubokom tugom bez reči. Nadam se da će moja mama biti oslobođena bola i da počinje da istražuje ono što volim da zamišljam kao njenu večnu slobodu. Tokom tih šest dana hiljade prijatelja, članova porodice i obožavatelja stavili su mi do znanja da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz mene. Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao i na podršci mom tati, Koliju i mojoj maćehi Aleksi koji su i dalje moj oslonac u ovim momentim. Počivaj u miru mama, volim te", rekao je Homer, prenosi "Pipl".

Podsetimo, u petak En je doživela tešku saobraćajnu nesreću kada je u Los Anđelesu svojim autom mini-kuper zakucala u garažu jedne kuće.

Auto glumice se potom zapalio, a En je sa strašnim opekotinama u kritičnom stanju prebačena u bolnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.