Od Barbi do vatrene zavodnice: Najlepša žena šokirala odlukom, pa očarala neviđenim izdanjem FOTO

Izvor: B92, 15.Jan.2024, 11:11

Od Barbi do vatrene zavodnice: Najlepša žena šokirala odlukom, pa očarala neviđenim izdanjem FOTO

Nakon što je najavila povlačenje iz sveta glume, Margo Robi zablistala je u upadljivoj kreaciji na 29. dodeli filmskih nagrada po izboru kritičara "Critics choice".

Gde god se pojavi, australijska glumica privlači pažnju izgledom, a iako smo navikli da je poslednjih meseci viđamo u roze izdanjima zbog uloge u filmu "Barbi" koja joj je donela vrtoglavi uspeh, najlepša žena na svetu očarala je svet ovog puta u crvenom.

Kožna kreacija u hit boji ove sezone privlačila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je poglede na crvenom tepihu, a još kada je nosi čuvena lepotica, jasno je zbog čega se tu krije dobitna kombinacija.

Haljina je sirena kroja i ima diskretni plašt koji se vuče po podu, a upečatljivi detalji su cvetovi na rubu gornjeg dela koji joj daju dozu romantike, ali je obavezno čine i upadljivom.

Uz glamuroznu odeću je imala sve popularniju nonšalantnu frizuru i ceo stajling upotpunila najraskošnijim nakitom.

Margo Robi je uoči događaja izjavila da želi da napravi pauzu od glume nakon neverovatnog uspeha filma "Barbi" i otkrila da je vreme da bude malo iza ekrana, jer misli da je "svima trenutno muka od njene pojave".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.