Aktuelno

Od Barbi do vatrene zavodnice: Najlepša žena šokirala odlukom, pa očarala neviđenim izdanjem FOTO

Nakon što je najavila povlačenje iz sveta glume, Margo Robi zablistala je u upadljivoj kreaciji na 29. dodeli filmskih nagrada po izboru kritičara "Critics choice".

Ponedeljak, 15.01.2024.

09:32

Izvor: superžena

Od Barbi do vatrene zavodnice: Najlepša žena šokirala odlukom, pa očarala neviđenim izdanjem FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Gde god se pojavi, australijska glumica privlači pažnju izgledom, a iako smo navikli da je poslednjih meseci viđamo u roze izdanjima zbog uloge u filmu "Barbi" koja joj je donela vrtoglavi uspeh, najlepša žena na svetu očarala je svet ovog puta u crvenom.

Kožna kreacija u hit boji ove sezone privlačila je poglede na crvenom tepihu, a još kada je nosi čuvena lepotica, jasno je zbog čega se tu krije dobitna kombinacija.

Haljina je sirena kroja i ima diskretni plašt koji se vuče po podu, a upečatljivi detalji su cvetovi na rubu gornjeg dela koji joj daju dozu romantike, ali je obavezno čine i upadljivom.

Foto: Profimedia

Uz glamuroznu odeću je imala sve popularniju nonšalantnu frizuru i ceo stajling upotpunila najraskošnijim nakitom.

Margo Robi je uoči događaja izjavila da želi da napravi pauzu od glume nakon neverovatnog uspeha filma "Barbi" i otkrila da je vreme da bude malo iza ekrana, jer misli da je "svima trenutno muka od njene pojave".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare