OVO je bivši muž Sanje Marinković: Bavi se javnim poslom, a evo u kakvim su odnosima nakon razvoda

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 20:56

OVO je bivši muž Sanje Marinković: Bavi se javnim poslom, a evo u kakvim su odnosima nakon razvoda

Bivši muž Sanje Marinković ne eksponira se u javnosti, te malo ko zna kako on izgleda.

Poznato TV lice "Pink" televiije, Sanja Marinković, i njen izabranik Aleksandar Uhrin svoju ljubav krunisali su brakom 2011. godine nakon dugogodišnjeg zabavljanja.

Kruna njihovog braka je sin Strahinja. Međutim, uprkos velikoj ljubavi, nakon 10 godina zajedničkog života odlučili su da na svoj brak stave tačku, i krenu odvojenim putevima tražeći svoju sreću, koju nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeli da nađu zajedničkim snagama.

Uprkos tome što mu je supruga bila izuzetno poznata, Aleksandar Uhrin je bio i ostao misteriozna ličnost za medijsku scenu. Iako je godinama radio na televiziji kao montažer i producent bivši muž Sanje Marinković uspeo je da svoju privatnost sačuva od javnosti.

On i danas vešto izbegava javne događaje, nikada nije davao intervjue niti se slikao za prestižne magazine, pa čak i kad je poneo titulu "bivši muž Sanje Marinković" odbio je da daje bilo kakve izjave za medije.

- I pored toga što smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kako što je nekada bilo - otkrila je jednom prilikom Sanja.

Uhrin je nastavio svoj život, sa bivšom suprugom ima odličan odnos, a kako izgleda danas možemo da vidimo samo na osnovu društvenih mreža na kojima ima profil na kojem nije preterano aktivan, pa tek ponekad okači neku novu fotografiju.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.