OVO NIKAD NE BIH DOZVOLIO! Muškarac na tuđoj svadbi uradio nešto što je izazvalo burne komentare

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 19:56

"OVO NIKAD NE BIH DOZVOLIO!" Muškarac na tuđoj svadbi uradio nešto što je izazvalo burne komentare

Izazvao bes i nerazumevanje na društvenim mrežama!

Osim što se ne nosi belo, postoji još jedna stvar koju nikada ne bi trebalo da uradite na tuđem venčanju, a to je zaprositi svog partnera. Međutim, jedan muškarac je upravo to uradio i izazvao burnu raspravu na društvenim mrežama.

Trenutak prosidbe na tuđem venčanju podeljen je na TikTok-u u okviru videa koji prikazuje mladu koja se sprema da baca buket - što tradicionalno znači da će se ona devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja ga uhvati sledeća udati. Međutim, umesto da ga baci grupi devojaka, mlada se okrenula ka jednoj posebnoj devojci i dala joj ga u ruke.

Kako sama devojka nije bila svesna šta se dešava, njen dečko ju je tada potapšao po ramenu i pitao da li hoće da se uda za njega.

Mlada je naravno pristala, a venčanje je nastavljeno u još boljem raspoloženju. Međutim, iako je sama situacija očigledno organizovana u dogovoru sa mladom, kojoj nešto ovako nije smetalo, video je izazvao podeljena mišljenja na internetu, gde su mnogi korisnici rekli da bi bili besni ako bi im se isto desilo. "Bio bih toliko ljut da je neko to uradio na mom venčanju","Nikad na mom venčanju!", "Užas, kako uopšte dođete na ovu ideju", pisali su oni.

Neki korisnici su bili ipak oduševljeni ovom idejom. "Ja sam muškarac i zaista me nije briga da li neko ovo radi na mom venčanju sve dok je moja žena zadovoljna time", "Ovo je odlično za porodice koje ne vole da budu često zajedno, svi su na jednom mestu. Kakva velikodušna mlada!", glasili su njihovi komentari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.