OVO JE UŽASAN TRENUTAK ZA SVAKOG RODITELJA Britni Spirs rastužila objavom da je IZGUBILA BEBU

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2022, 12:16

"OVO JE UŽASAN TRENUTAK ZA SVAKOG RODITELJA" Britni Spirs rastužila objavom da je IZGUBILA BEBU

Tužno

Pevačica Britni Spirs nedavno je sve oduševila objavom da je trudna, posebno nakon teškog perioda koji je prolazila.

Međutim, sada se na Instagramu oglasila tužnim vestima.

Britni se oglasila na pomenutoj društvenoj mreži gde je otkrila da je izgbila bebu.

"Sa ogromnim bolom objavljujemo da smo izgubili našu bebu, naše čudo tokom ranih meseci trudnoće. Ovo je užasan trenutak za svakog roditelja. Možda je trebalo da sačekamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa objavom trudnoće, ali bili smo previše ubuđeni. Ljubav koju osećamo jedni za druge je naša snaga. Nastavićemo da radimo na proširenju naše lepe porodice. Zahvalni smo za svu vašu podršku. Molimo za privatnost u ovom teškom trenutku", napisala je Britni Spirs.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Podsetimo, pre pet nedelja Britni je otkrila da je trudna. Ona je mesecima transparentno govorila o svojoj želji da ima još jedno dete, iako je tvrdila da pravila njenog pravnog aranžmana (pod starateljstvom) to čini malo verovatnim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Britni Spirs; Pevačica saopštila da je imala pobačaj

Izvor: Danas, 15.Maj.2022

ReutersPevačica je saopštenje podelila sa pratiocima na Instagramu Britni Spirs je saopštila da je doživela pobačaj, mesec dana pošto je sa javnošću podelila vest da je trudna. Pevačica je sa Instagram pratiocima podelila da su ona i njen partner fitnes trener Sem Ašgari „izgubili čudo od...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.