OVE REČENICE VOLE DA ČUJU! Uz ove male TRIKOVE uspećete da OTOPITE i najtvrđa SRCA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVE REČENICE VOLE DA ČUJU! Uz ove male TRIKOVE uspećete da OTOPITE i najtvrđa SRCA!

Naoružajte se pravim rečima!

Uvek jak, oštar, brz muškarac. Koliko god da je jak, svaki ipak želi neke nežne i lepe reči da čuje. Ovo je deset stvari koje kad mu kažete rastopićete i najtvrdokornijeg zavodnika.

DODIR KOJI VODI DO NEZABORAVNOG ORGAZMA: Stari kineski recept čini čuda!

BRAK BEZ SEKSA? Mislili ste da je NEMOGUĆE, a evo 5 RAZLOGA zašto je to LAŽ!

Volim te. 

Bez obzira koliko bio muževan, velik i jak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svaki muškarac se bar malo razneži kad čuje: "Volim te". Takođe, vole i zagrljaje, poljupce i povremeno maženje.

Cenim to što radiš.

 Muškarcima je potrebna potvrda da su glava porodice i da to dobro rade. Sa svim što je manje od toga - loše će se osećati, nedovoljno i nesigurno jer smatraju da nisu osigurali svojim voljenima ono što im treba.

Najbolji si.

 Nije u pitanju dizanje ega, već povremeno izricanje nečega što je očigledno. Kad je muškarac dobar u svojim ulogama, takve pohvale ga samo podstiču da se i dalje trudi.

OOO DA, I ONI LAŽU! Sedam stvari o kojima MUŠKARCI ne žele da razgovaraju OTVORENIH karata!

NE SME DA UTIČE NA VAS! Važne stvari kojih NE TREBA da se ODREKNETE kada ste u VEZI!

Poštujem te.

 S godinama, muškarcima je bitnije da ih poštuju zbog njihovih karakteristika i truda koje su uložili nego zbog ega i sopstvenog osećaja veličine. Pogotovo kad su u pitanju ljudi koje vole i koji su im bliski, piše "Power of Positivity".

Idi, radi šta god hoćeš.

 Kad ovako nešto čuju od svojih partnera, muškarci se osećaju kao da ponovo imaju 13 godina i polete za onim nečim za šta često nemaju vremena. Nekima je to odlazak na piće s prijateljima, nekima igranje igrica na kompjuteru.

PRAVA LJUBAV ILI NE? Tri ključna znaka da imate PRAVOG partnera pored sebe!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.