OVAKVE SKLANJATE IZ ŽIVOTA: Ko su drugarice lažljivice?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 08:16

OVAKVE SKLANJATE IZ ŽIVOTA: Ko su drugarice lažljivice?

Neke osobe sa kojima provodite mnogo vremena mogu vas najviše razočarati i zabiti vam nož u leđa.

Navikli ste da provodite dane sa vašom predivnom drugaricom, ali jednog dana ona samo dođe i izda vas.

Vi tada smatrate da joj je to prvi put da je tako nešto uradila međutim možda vi niste primetili neke prethodne znakove u njenom ponašanju koji su i pre ukazivali na to da vam nije prava drugarica. Mi smo tu da vam damo znakove da vam vaša drugarica ipak ne misli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro.

1. Ne raduje se vašim uspesima

Kada vašu sreću želite da podelite sa njom ona se uopšte ne raduje. Ne samo to, nego tada počinje da vas podcenjuje, traži vam mane i govori svima kako je ona više zaslužila da joj se desi nešto tako lepo. Tada ste vi najgore a ona je najbolja.

2. Ogovara vas iza leđa

Svaki put kada se sretnete sa nekim ko nije ona vi čujete kakve gluposti je ona pričala o vama. Sigurno se u takvim situacijama osećate neprijatno.

3. Flertuje sa vašim bivšim momcima kao i sa sadašnjim

U vašem prisustvu ona se bez srama nabacuje vašem dečku, trudi se da uvek bude sređena pred njim. Ukoliko joj se ukaže prilika ona će pokušarti da ga smuva a ako to ne uspe onda će odlučiti isto da pokuša sa vašim bivšim momcima i simpatijama. Ovakve drugarice su najgore.

4. Druži se sa vašim neprijateljima, ljudima koji vam žele zlo

Ukoliko imate nekoga ko vam ne želi dobro, ko vas sabotira u vašem poslu, jedva čeka da vidi vaše suze i vaš neuspeh svima govori kako vas mrzi, a vaša takozvana drugarica se druži sa tom osobom i ispija kafa kao i sa vama onda vam nije prava drugarica nikako. Prijatelj vašeg neprijatelja je vaš neprijatelj.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.