OVAKO BIJE ANA ĆURČIĆ! Zadrugarka mlati nogama i rukama - SNIMAK šokirao sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 13:16

OVAKO BIJE ANA ĆURČIĆ! Zadrugarka mlati nogama i rukama - SNIMAK šokirao sve (VIDEO)

Kad se pretvori u ZVER sve postrojava i GAZI pred sobom

Bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića i rijaliti učesnica, Ana Ćurčić pokazala je zadrugaru Predragu Laziću Peci nnekoliko kik boks pokreta, što je njega šokiralo, ali i oduševilo tokom prošle sezone rijalitija Zadruga.

- Trenirala si, a? - kazao je Peca.

- Kako nisam - rekla je Ana, a onda je podigla nogu i zadrugaru pokazala neke pokrete.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by Ana Ćurčić (@ana_curcic_official)

Njeni prijatelji su tokom njenog učešća u rijalitiju govorili da ona ima naporne treninge, velike kilaže, ona kad se skine u kupaći, to je telo puno mišića.

Ćurčićeva osim treninzima snage, bavi se i borilačkim veštinama, a od nedavno je počela da trenira i boks.

A post shared by Ana Ćurčić (@ana_curcic_official)

Osim što je intenzivan sport, on je ujedno i umni sport, gde protivnici ne samo tokom meča, već i mnogo pre njega razrađuju svoje i tuđe taktike i naredne poteze.

Naime, on je spoj kardio, treninga snage i mentalnog treninga. Naučno je dokazano da svakodnevno 10-minutno udaranje u vreću ili intenzivno sparingovanje dovodi do lučenja seratonina i endorfina, odnosno hormona sreće. Nežniji pol će putem boksa značajno smanjiti masne naslage i zategnuti telo, a istovremeno će podsticati sebe i svoje prijateljice za treniranjem ove borilačke veštine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.