OTKUD OVO KAD NISMO JOŠ PISALE DEDA MRAZU? Majka se našla u problemu jer je božićni poklon poranio! Šta ja sad da kažem svom detetu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 19:52

"OTKUD OVO KAD NISMO JOŠ PISALE DEDA MRAZU?" Majka se našla u problemu jer je božićni poklon poranio! "Šta ja sad da kažem svom detetu?!"

Majka se našla u problemu jer ne zna da objasni detetu kako to da je Deda Mraz toliko poranio.

Odabir savršenog poklona za svoju decu, za koji znate da će im se lice potpuno ozariti kada ga otvore – a u idealnom slučaju da to ne košta kao bubreg – jedan je od najboljih delova praznične sezone.

Međutim, jednoj mami taj plan je upropastio ni manje ni više, nego Amazon. Naime, Džoana Lovel je 2019. godine naručila igračku koju je njena ćerka mnogo želela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Amazona. Ali umesto da se iznenadi za praznike, usledila je neprijatna situacija i za mamu i za Jasminu, njenu ćerku. Naime, po dolasku kući, one su ispred vrata zatekle igračku u tranparentnom pakovanju, tako da se videlo šta je unutra, čime je faktor iznenađenja propao.

Tačnije Jasmina se radovala, dok je Džoana morala da pronađe savršen izgovor kako je igračka tu, kada još nisu pisali Deda Mrazu. Kako je rekla, znala je da je paket stigao, ali ne u kojem stanju, odnosno, da se sve vidi.

Kada je Amazon upitan o otkrivajućoj isporuci, portparol kompanije je primetio da na njihovoj veb stranici stoji da artikal stiže u pakovanju koje otkriva šta je unutra“. Međutim, ako naručite artikal sa telefona, poruka se neće prikazati.

Kako je naručivala preko telefona, Džoan to nije videla. Kako je ispričala, saznavši sporni detalj, ponovo je proverila svoj nalog i utvrdila je da se stavka vidi samo ako skrolujete levo desno, što ni ona ni drugi kupci nemaju naviku da rade.

„Samo ako koristite veb lokaciju na desktop računaru, poruka o pakovanju se prikazuje na istom ekranu ispod dugmeta „Kupi odmah“ – ali čak i tada se lako može propustiti jer se uopšte ne ističe . - rekla je ona.

Veći problem nastao je sa ćerkom.

"Jasminino uzbuđenje ubrzo se pretvorilo u zbunjen pogled kada je počela da me pita zašto je igračka koju je stavila unutar pisma Dedu Mrazu samo nekoliko dana ranije stigla u našu kuću iz vedra neba. Podsetila me je da još nismo ni poslali njeno pismo Deda Mrazu, pa kako je on uopšte mogao da zna da ga je ona želela i zašto je stiglo rano? Previše pitanja. Pošto sam bila potpuno uhvaćena u šoku, na kraju sam rekla da mora biti greška i nisam imala pojma kako je dospela tamo, tako da možete samo zamisliti njeno razočarenje.

Mogla sam samo da kažem da sam to naručila za nju kao iznenađenje što se nedavno tako dobro ponašala – ali pod A) ona je u ovom trenutku pomalo raznažena i B) koštalo me je 39,99 funti – i moje poslastice sredinom godine obično me ne koštaju toliko. Osim toga, morala bih da uradim isto za svog sina, tako da bih izgubila 80 funti bez svoje krivice."

Frustrirana dilemom, napisala je: "Ako ga otvori na Božić, čarolija Božića će biti uništena, jer će se setiti da ga je videla. Ali biće razočarana ako ga ne dobije. To je na vrhu njene liste kao što voli da se igra s njim u kući naših rođaka.

Zato, hvala Amazonu. Kao roditelj dajete sve od sebe da održite magiju Božića živom što duže možete – onda dođe Amazon i nespretno ga uništi. Ne morate biti genije da biste to shvatili Ovakvi artikli, naručeni sredinom novembra, verovatno su božićni poklon, pa zašto onda postoji opcija da stigne bez pakovanja? Meni se to čini besmislenim?

I ne samo to, jedva bih mogao da joj ga dam sa ogromnom etiketom sa strane sa mojom adresom! Trebalo bi da dođe na saonicama Deda Mraza.“ Džoana je prozvala Amazon da promeni politiku pakovanja kako više prazničnih magija ne bi bilo uništeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.