OSTAVIO ME JE SEDAM DANA PRE PUTOVANJA PO EVROPI Emi je dečko priredio pakao od života, a onda je njen OTAC uradio nešto što je ostavilo sve bez teksta

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 08:52

"OSTAVIO ME JE SEDAM DANA PRE PUTOVANJA PO EVROPI" Emi je dečko priredio pakao od života, a onda je njen OTAC uradio nešto što je ostavilo sve bez teksta

Očevi su oduvek bili bolećivi na svoje ćerke, princeze.

Tiktokerka po imenu Ema Di Palma otkrila je da ju je sada već bivši dečko ostavio nedelju dana pre nego što je trebalo zajedno da krenu na put u Evropu. Međutim, Ema je završila na isplaniranom putovanju zahvaljujući svom ocu.

Ona je, naime, objavila snimak na kome prikazuje sebe i oca kako se zabavljaju, a u opisu videa je napisala:

"Dečko me ostavio sedam dana pre putovanja po Evropi, pa umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega upao je moj tata.

Na snimku koji je sakupio više od četiri miliona pregleda, oni dvoje poziraju i uživaju na terasi uz piće, dok nasmejani otac grli svoju ćerku i trudi se da joj skrene misli sa raskida.

Međutim, Ema je na odmoru saznala da njen bivši već ima novu devojku, što je podelila u novom videu.

- Kada te ostavi kako bi 'radio na sebi', a sedam dana kasnije započne vezu sa drugom devojkom - napisala je ona u videu.

Tada je priznala da je njen tata na ovaj način uskočio u pomoć, kako bi joj, kako je rekla pomogao da izleči slomljeno srce.

Njena priča je mnoge dirnula, a ljudi su u komentarima hvalili divan gest njenog oca, nazivajući ga "najboljim tatom na svetu".

- Ovo je najslađa stvar ikada, tvoj tata je neverovatna osoba - napisala je jedna osoba, a mnogi su priznali da ih je tatin gest doveo do suza.

Ema je objasnila kako je neočekivano putovanje sa njenim ocem bilo savršeno vreme da se zbliže.

- Veruj mi, ova sećanja će ti zauvek mnogo značiti - napisala joj je jedna osoba, na šta je Ema odgovorila:

- Tako je! Bivši mi je učinio uslugu. Ovo će biti nešto što ću pamtiti zauvek. Shvatila sam da su roditelji ti koji će biti uz nas do svog poslednjeg dana - zaključila je ona.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.