OSTALA ZAKLJUČANA U FRIZERSKOM salonu: Namazali joj farbu na kosu, zaboravili je i ZAKLJUČALI SVE ZA SOBOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 19:13

OSTALA ZAKLJUČANA U FRIZERSKOM salonu: Namazali joj farbu na kosu, zaboravili je i ZAKLJUČALI SVE ZA SOBOM!

Devojka ostala zaključana u frizerskom salonu usred tretmana: Namazali joj farbu na kosu, okrenuli se i otišli kući

Video o nesvakidašnjoj situaciji u frizerskom salonu nedavno je postao viralan na društvenoj mreži TikTok, kada je jedna devojka ispričala kako je došla na farbanje kose, a i ostala da sedi - zaključana, sa farbom na glavi, potpuno sama.

Eloiz Rajt je na svom nalogu opisala kako je došlo do toga da je frizerka zaključa u salonu.

- Rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su mi da dođem u 15 časova na farbanje kose, što je i urađeno. Zatim je frizerka počela da priča sa svojom prijateljicom koja je stajala do nje i onda mi rekla da će doći neko drugi da mi ispere boju sa kose, što meni nije bilo čudno - rekla je Eloiz u videu.

Očigledno šokirana, rekla je i kako je ostala sama u salonu, nakon što je primetila da zaposleni jedan po jedan odlaze kući i na kraju zaključavaju vrata za sobom, a osoba koja je trebalo da joj ispere boju – nikada se nije pojavila.

U drugom videu kaže kako je odlučila da nazove frizerku, kojoj je objasnila šta se desilo i rekla da želi da dođe i opere joj kosu, što je ova i uradila, ali Eloiz je morala sama da osuši kosu, što je izazvalo burne reakcije u komentarima.

“Nadam se da nisi ništa platila!”, “Ja bih isprala sama i otišla, ne bi im platila ni dinara”, “Ovo je sramota, žao mi je što si imala takvo iskustvo”, pisali su pratioci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.