OSMEHOM protiv hladnog vremena - Koleginice treba da se ugledaju na Draganu Katić, jednostavna KOMBINACIJA sa ukusom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 20:01

OSMEHOM protiv hladnog vremena - Koleginice treba da se ugledaju na Draganu Katić, jednostavna KOMBINACIJA sa ukusom

Nekada je prirodno i "obično" mnogo bolji izbor od prenatrpanih odevnih kombinacija, šljaštećih aksesoara i preterane potrebe za nečim "drugačijim", koja se ne uklapa ni sa čim. Ekscentričnost nekada nema veze sa modom i ukusom, a Dragana je pravi pokazatelj da je to istina, u pozitivnom smislu.

Dragana Katić važi za jednu od najpopularnijih voditeljki na našim prostorima, sa dugom karijerom.

Kažu da nema ništa lepše od samouverene žene, a voditeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragana Katić je dokaz za to. I dok mnoge dame sa javne scene pokušavaju da održe privid lažnog savršenstva, Dragana se ne plaši da pokaže i svoju fotografiju bez ikakvih filtera.

Sa ovom odevnom kombinacijom crne jakne, crnih pantalona i čizmama iste boje, kao i pink džemperom zaista izgleda odlično. Naočare za Sunce su i dalje, iako je hladno vreme, potreban i odličan aksesoar.

Definitivno, najveći Draganin ukras je njen osmeh, koji daje opuštenost i ležernost ovoj fotografiji. Voditeljka stvarno voli da se pokaže na najprirodniji način, a da to i dalje ima ukusa.

Srbija Danas/ Instagram /dragana_katic/M.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.