ORGA*AM SLUŽI ZA JAČANJE MUŠKOG EGA? Dostizanje vrhunca kod žene im je jako VAŽNO, a evo i ZAŠTO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORGA*AM SLUŽI ZA JAČANJE MUŠKOG EGA? Dostizanje vrhunca kod žene im je jako VAŽNO, a evo i ZAŠTO!

Eksperiment pokazao.

Svrha ženskog orgazma mogla bi da bude jačanje muškog ega, barem za neke partnere, sugeriše istraživanje objavljeno u časopisu "The Journal of Sex Research".

Ne znaš da li mu se sviđaš ili je samo fin prema tebi? Ovo će ti ODMAH rešiti nedoumicu!

NIJE SAMO LEPOTA: Ovo su TAJNE žena koje znaju da privuku PAŽNJU muškarca, poslednja će vas IZNENADITI!

Prema istraživanju, osećaj muškosti kod muškaraca povećava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se kad partnerke mogu da dovedu do orgazma. Pokazalo se kako je to delimično tačno za muškarce koji su manje sigurni u svoju muškost.

Studija objavljena prošle godine ispitivala je reakcije 810 heteroseksualnih muškaraca na zamišljanje orgazma. Istraživači su od uključenih tražili da zamisle seks sa ženom koju smatraju atraktivnom i da opišu kako su se osećali u različitim scenarijima te maštarije.

- Muškarci tvrde da je ženski orgazam jedno od seksualnih iskustava koja ih najviše zadovoljavaju, kažu autorke studije.

- Hteli smo da iskoristimo eksperimentalne metode za procenu kako osećaji muškarca o ženskom orgazmu doprinose njihovom seksualnom zadovoljstvu, objasnile su.

U rezultatima koji nikoga neće šokirati, ispostavilo se da su se muškarci osećali muževnije kada su pomogli partnerkama da postignu orgazam - zbog čega je lažiranje orgazama toliko rasprostranjeno.

ŽELITE DA RASKINETE?! Vaš MUŠKARAC nije ono što ste očekivali! Ne žurite, probajte sa ovim SAVETIMA!

Nevinost sam izgubila u 13. godini, on je imao 19 - BOLEST je bila najmanji problem, muke su usledile kasnije...

Autorke istraživanja tvrde da bi ti rezultati mogli značiti, barem s muškog gledišta, da je ženski orgazam manje povezan sa ženskim užitkom, a više s jačanjem muškog ega.

Valja naglasiti da je prosečna dob muškarca u studiji bila 25 godina. Za muškarce tih godina puno je verovatnije da su slobodni i više željni da pokažu svoje sek*ualne sposobnosti od starijih muškaraca u stalnim odnosima. Nadalje, studija je istraživala samo muške reakcije na se*s sa ženom, ne i obrnuto, a nije uključila ni istospolne veze.

LEPA, USPEŠNA, PAMETNA... ALI SAMA? Evo zašto NAJSNAŽNIJE žene imaju NAJGORI ljubavni život!

- Znači li to da ne treba da se brinemo o ženskom orgazmu? Naravno da ne! Orgazme bi trebalo doživljavati kad su željeni, kao predivan deo ženske seksualnosti, a ne kao nešto što muškarci daju ženama kao primer svog junaštva, zaključile su autorke studije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.