OPA! Poznata glumica prošetala crvenim tepihom na dodeli nagrada bez brusa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPA! Poznata glumica prošetala crvenim tepihom na dodeli nagrada bez brusa!

Elegantno i provokativno.

Dženifer Aniston slavila je na dodeli Screen Actors Guild Awards, odnosno SAG-a, a svojim izgledom dokazala da je još uvek jedna od najzgodnijih žena sveta i da s pravom može da nosi titulu seks simbola koju je dobila još dok je igrala Rejčel u "Prijateljima".

50-godišnja glumica na crvenom se tepihu pojavila u elegantnoj beloj haljini ispod koje se jasno naziralo da ne nosi grudnjak. Bela haljina koja je mnoge podsetila na venčanicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ocrtavala je liniju glumice i naglašavala njen savršen struk.

Dženifer je dobila nagradu za najbolju glumicu u seriji "The Morning Show" , a kada je čula da je njeno ime pročitano kao pobedničko nije mogla da sakrije iznenađenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.