ONA JE ZA MENE HEROJ - Potez učiteljice za vreme PUCNJAVE U ŠKOLI NA VRAČARU sve ostavio bez teksta

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 16:11

''ONA JE ZA MENE HEROJ'' - Potez učiteljice za vreme PUCNJAVE U ŠKOLI NA VRAČARU sve ostavio bez teksta

Srbija je zanemela pred stravičnim događajem.

Pred nezapamćenom tragedijom u istoriji zemlje, koja se danas desila u OŠ ''Vladislav Ribnikar'', zanemela je cela Srbija.

Dečak od 14 godina pucao je u svoje vršnjake, nastavnicu i školskog čuvara. U krvavom piru koji dogodio u srpskoj prestonici, ugašeno je osam dečijih života i život čoveka iz obezbeđenja.

Roditelj Ivan Ašanin, čije dete pohađa osnovnu školu u kojoj se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodio masakr, podelio je na društvenoj mreži Tviter kako se osećao kada je čuo da za stravičan događaj.

- Klinac mi ide u Ribnikar. Palim telefon, gori.Krecem ka skoli,stize poruka od uciteljice da je izvela decu u park kod Manjeza. Stizem u park decaci igraju fudbal.Pravim se kao da je sve normalno, dok mi zeludac igra. Uciteljica zadrzala prisebnost i rekla im da je vezba u pitanju - napisao je Ivan na svom Tviter profilu.

Klinac mi ide u Ribnikar. Palim telefon, gori.Krecem ka skoli,stize poruka od uciteljice da je izvela decu u park kod Manjeza. Stizem u park decaci igraju fudbal.Pravim se kao da je sve normalno, dok mi zeludac igra. Uciteljica zadrzala prisebnost i rekla im da je vezba u pitanju

— Ivan Ašanin (@IvanAsanin) May 3, 2023

Roditelj je dodao da je postupak učiteljice za njega herojski i da je tek kada je dete stiglo kući postao svestan šta se zapravo dogodilo.

- Uciteljica za mene heroj. Na putu do parka puno hitne pomoci i policije. Deca i roditelji okolo plaču. Ne mogu da vam opišem osećaj. Mislio sam da se ovo kod nas nikada nece dogoditi. Tek sada, kada je klinac kuci, mene hvata potpuni strah i apsolutna tuga - napisao je roditelj.

Uciteljica za mene heroj. Na putu do parka puno hitne pomoci i policije. Deca i roditelji okolo plaču. Ne mogu da vam opišem osećaj. Mislio sam da se ovo kod nas nikada nece dogoditi. Tek sada, kada je klinac kuci, mene hvata potpuni strah i apsolutna tuga.

😔😔😔

— Ivan Ašanin (@IvanAsanin) May 3, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"KAKO DA POŠALJEM DETE U ŠKOLU?" Ana Mihajlovski plače, ne može da dođe sebi posle tragedije na Vračaru: "Krivi smo svi"

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

Voditeljka Ana Mihajlovski, koja je i sama roditelj deteta od 14 godina, zgranuta je zbog tragedije koje se danas dogodila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.