OLIVIA WILDE & EMA STONE U RETRO STILU ZA REVLON

Izvor: GlamDama.com, 25.Dec.2011, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLIVIA WILDE & EMA STONE U RETRO STILU ZA REVLON

Dve zvezde sa Holivudske A-liste nanele su jarke nijanse makeup-a za Revlonovu novu kampanju 2012.
Olivia Wilde i Ema Stone imenovane su za ambasadorke Revlona još u avgustu, i njihove reklame za ovaj brend su upravo izašle.
Revlonova nova kolekcija sadrži nove verzije svojih proizvoda, uključujući PhotoReady Airbrush Mousse, PhotoReady 3D Volume Mascara, ColorStay 16 Hour Eyeshadow, ColorStay Creme Gel, ColorBurst Lip Butter i ColorStay Longwear Nail Enamel.
I ne možemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << a da ne primetimo da makeup ovih devojaka izgleda pomalo (prelepo) staromodno; Ema je pomalo u stilu 90-ih, dok Olivijin Makeup nosi pečat 80-ih. Halle Berry takođe ima reklamu za Revlon, ali njena nije još izašla. Ostaje nam da sačekamo i da vidimo šta nam je to Revlon još pripremio za narednu godinu.
 
 
 
 
   

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.