ODLUČILA SAM DA FLERTUJEM SA NEZNANCEM U AVIONU! Poslala mu je poruku na salveti, a njegov odgovor ju je ostavio bez teksta

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 08:19

"ODLUČILA SAM DA FLERTUJEM SA NEZNANCEM U AVIONU!" Poslala mu je poruku na salveti, a njegov odgovor ju je ostavio bez teksta

Iznenadio je njegov odgovor, hrabrost joj se isplatila.

Odvažna putnica u avionu postala je viralna na Tiktoku pre nekoliko meseci nakon što je otkrila da je svoj broj telefona stavila na salvetu i dala ga "slatkom" saputniku - pre nego što je on pokrenuo razgovor.

Naime, žena po imenu Natali, prenela je romantičnu priču u klipu koji je sakupio više od 3 miliona pregleda na pomenutoj mreži. Viralni video prikazuje nju kako nasmejana sedi u avionu nakon što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primetila krupnog čoveka kako sedi u redu ispred nje.

- Zaista sladak momak koji sedi ispred mene na ovom letu. Odlučila sam da zgrabim svoju šansu - rekla je.

Neustrašiva putnica je kasnije podelila fotografiju poruke koju je zapisala na salveti a koja je glasila: "Ako si slobodan/zainteresovan, pošalji mi poruku nekad".

Ali na njeno iznenađenje, momak se tada okrenuo i predstavio joj se a ona ostala u šoku! Takođe, sat vremena nakon što su sleteli, Natali je dobila poruku koja je glasila: "Hej, Natali, drago mi je što smo se upoznali. Da, slobodan sam i zainteresovan".

Njena priča je brzo postala viralna, a ubrzo je podelila novi video koji objašnjava šta se sledeće dogodilo. Natali je otkrila da su išli na sastanak, za koji kaže da je prošao "prilično dobro".

Takođe otkrila je da dečko živi samo 20 minuta od njene kuće i dogovorili su novi sastanak. Nažalost, veza se nije nastavila, ali Natali nikada nije otkrila dodatne detalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.