O OVOME MNOGI MOGU SAMO DA SANJAJU: Melina Džinović uživa na Breninoj luksuznoj jahti posle ogromnog holivudskog uspeha

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 09:41

O OVOME MNOGI MOGU SAMO DA SANJAJU: Melina Džinović uživa na Breninoj luksuznoj jahti posle ogromnog holivudskog uspeha

Kreacije Harisove supruge ponela je najpopularnija pevačica i to u Netfliksovom filmu!

Haris Džinović se uvek trudio da njegova karijera govori umesto njega i nije želeo da privatni život eksponira u javnosti. Međutim, kada se oženio skoro tri decenije mlađom Melinom, našao se u centru interesovanja. Njegova supruga pleni pažnju gde god da se pojavi, ljudi su oduševljeni njenom lepotom, ali i fantastičnom karijerom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Melinin bred "Hamel" slovi za jedan od najuspešnijih na Balkanu. Ona je jedna od retkih modnih kreatorki sa ovih prostora koja se može pohvaliti da njene kreacije nose najveća imena svedskog šoubiznisa. 

Njene haljine nosile su najpopularnije pevačice i glumice današnjice: Džesi J, Maraja Keri, Dženifer Lopez, Britni Spirs, Sofija Vergara, Dženifer Lorens, Šeron Stoun, Paris Hilton.

Specifičan i originalan modni izraz privukao je još jednom Dženifer Lopez, te je zablistala u haljini brenda Hamel u scenama novog Netfliksovog filma "Majka". Ona je u pomenutoj sceni zaplesala u uskoj haljini koja u zadnjem delu ima nabore. Ova kreacija savršeno je istakla njenu figuru, te su mnogi pisali kako je ovo svakako jedno od najboljih i najelegantnijih izdanja slavne pevačice i glumice.

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

Slavna pevačica i glumica je već u nekoliko navrata na svečanim događajima nosila Meliline kreacije, a ovog puta je kreaciji puder boje, otvorenih leđa, s vezanjem oko vrata, dubokog proreza i nabrane tkanine na dnu leđa ostavila gledaoce bez daha.

Posle ovako velikih uspeha Melina je zaslužila i da se kvalitetno odmori. Tako su fotografije na kojima uživa u Hrvatskoj sa prijateljicama, kao i one sa jahte porodice Živojinović privukle veliku pažnju i izazvale mnoštvo komentara.

Dame su oduševile prolaznike na Dubrovačkim ulicama. Brena je ponela dugu belu haljinu, koja je u isto vreme i elegantna i svakodnevna, dok se Melina odlučila za popularnu lila haljinu sa duokim šlicem, koji je mamio poglede. A nakon šetnje, usledilo je uživanje i nazdravljanje na jahti do u kasne sate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.