Njenoj lepoti se divi svet: Upoznajte saudijsku princezu koja je odbacila tradicionalnu odeću

Izvor: B92, 22.Jul.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njenoj lepoti se divi svet: Upoznajte saudijsku princezu koja je odbacila tradicionalnu odeću

Upoznajte Amiru Al Tavil, prelepu saudijsku princezu koju je Forbs uvrstio među 100 najmoćnijih arapskih žena.

Tridesetrogodišnja princeza iz Saudijske Aravije, Amira Al Tavil danas inspiriše mlade devojke u svojoj zemlji, kao i u ostatku sveta.

Osim svojim obrazovanjem koje je stekla u Sjedinjenim Američkim državama, gde je završila fakultet iz oblasti poslovne administracije, ova dama oduševlja svojim stilom.

Amira je jedna od prvih žena u Saudijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Arabiji koja je odbila da prekriva kosu i da nosi tradicionačne haljine, modele koji prekrivaju celo leto.

Ona uvek ostaje dosledna sebi i svom ukusu, pa bira odevne kombinacije koje predstavljaju miks tradicionalnog i modernog.

Upravo zbog toga što ne želi da se povinuje zakonima koji nameću stroge tradicionalne norme na Bliskom Istoku. Amira je postala velika inspiracija svima.

Pored toga, princezi niko ne može da ospori egzotičnu lepotu koja zajedno sa njenim raskošnim haljinama i žaketima od svile, dolazi još više do izražaja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Upoznajte saudijsku princezu koja je odbacila tradicionalnu odjeću

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2017, 09:29

Upoznajte Amiru Al Tavil, prelijepu saudijsku princezu koju je Forbs uvrstio među 100 najmoćnijih arapskih žena...Tridesetrogodišnja princeza iz Saudijske Arabije, Amira Al Tavil danas inspiriše mlade djevojke u svojoj zemlji, kao i u ostatku svijeta...Osim svojim obrazovanjem koje je stekla u Sjedinjenim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.