Njena slika i prilika: Fotografija princeze Šarlot koja danas puni pet godina mnoge zapanjila FOTO

Izvor: B92, 02.Maj.2020, 10:55

"Njena slika i prilika": Fotografija princeze Šarlot koja danas puni pet godina mnoge zapanjila FOTO

Britanska princeza Šarlot, ćerka princa Vilijama i njegove supruge Kejt, slavi svoj peti rođendan - a tim povodom objavljene su četiri nove fotografije mlade princeze.

Fotografije je prošli mesec snimila njena majka na imanju Sendringem u istočnoj Engleskoj, gde je porodica pomagala u pakovanju hrane za penzionere u izolaciji s lokalnog područja.

Mnogi su odmah uočili porodičnu sličnost. "Izgleda kao kraljica kad je bila dete", "Predivna je, jako liči na kraljicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i njenu rođaku Sari Čato", "Slika i prilika kraljice Elizabete", pisali su mnogi.

Prošlog meseca je Šarlotina baka kraljica Elizabeta, monarh sa najdužom vladavinom u svetu, napunila 94 godine.

Međutim, proslave nije bilo s obzirom na to da je cela Britanija u karantinu zbog suzbijanja koronavirusa - što je najgora nacionalna kriza od Drugog svetskog rata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Princeza Šarlot slavi peti rođendan: Kejt Midlton objavila seriju fotografija koje su oduševile svet! (foto)

Izvor: Story, 02.Maj.2020

Princ Vilijam i Kejt Midlton povodom rođendana ćerke Šarlot objavili su zvaničnom Instagram profilu seriju fotografija malene princeze, a čestitke im stižu sa svih krajeva sveta   Princeza Šarlot danas slavi peti rođendan. I tako se ’karantinsko’ slavlje nastavlja u britanskoj kraljevskoj...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.