Ništa od četvrtog braka: Tom Kruz ostavio 25 godina mlađu Ruskinju, fatalnu lepoticu FOTO

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 10:32

Ništa od četvrtog braka: Tom Kruz ostavio 25 godina mlađu Ruskinju, fatalnu lepoticu FOTO

Iako je glumac delovao do ušiju zaljubljeno u bivšu manekenku, do venčanja navodno neće doći.

I dok smo svi očekivali da četvrti put stane pred oltar, slavni holivudski lepotan navodno je okončao vezu sa 25 godina mlađom ruskom bogatašicom Elsinom Kajrovom.

Glumčev prijatelj je stranim medijima ispričao kako je Tom Kruz želeo da prekine ovu vezu, ali da se trudi da ostane u dobrim odnosima s Elsinom, jer stanuju u istoj zgradi, piše The Sun.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Bilo bi zaista neprijatno da se veza završi na loš način i da se sretnu u liftu. Među njima nema ljutnje", pojasnio je Kruzov prijatelj.

Glumac i lepa Elsina krajem prošle godine su viđeni na jednoj proslavi u Londonu, kada se nisu odvajali jedno od drugog i bilo je jasno da je glumac posle dužeg vremena ponovo zaljubljen. Međutim, stvari su pošle drugim tokom i umesto venčanja usledio je raskid.

Elsina Kajrova je bivša manekenka, a bila je u braku s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim s kojim je živela u Londonu u vili od 18 miliona funti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.