Povlači se, VIŠE NEĆE PEVATI! Britni Spirs donela drastičnu odluku, tužan dan za sve fanove

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 22:40

Povlači se, VIŠE NEĆE PEVATI! Britni Spirs donela drastičnu odluku, tužan dan za sve fanove

Nakon svojih memoara "Žena u meni" i njene novopronađene slobode nakon konzervatorstva, Britni Spirs se ponovo pojavila na vrhu Bilbordove liste - ali je isključila mogućnost nove muzike svojom najnovijom objavom na Instagramu.

Britni Spirs je demantovala izveštaje Pejdž Siks i San koji tvrde da su pop zvezde Čarli i Džulija Majkls zamoljene da napišu pesme za novi album ove pevačice.

Britni Spirs je demantovala izveštaje Pejdž Siks i San, koji tvrde da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su pop zvezde Čarli XCX i Džulija Majkls zamoljene da napišu pesme za novi album pevačice.

Rouling Stoun je citirao izvor koji tvrdi da "menadžment i A&R pokušavaju da plasiraju njen novi album" . Trenutno, ona nije aktivno u snimanju, ali rade pesme za njen novi album.

Spirs je odlučno demantovala te tvrdnje. "Samo da budemo jasni da je većina vesti smeće !!!" objavila je na Instagramu. "Stalno govore da se obraćam nasumičnim ljudima da uradim novi album. Nikada se neću vratiti u muzičku industriju !"

Umesto toga, rekla je da je napisala više od 20 pesama za druge umetnike u poslednje dve godine. "Kada pišem, pišem iz zabave ili pišem za druge ljude ! Ja sam pisac duhova i iskreno uživam u tome", napisala je Britni na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.