Izvor: Luftika.rs, 04.Jan.2024, 23:06

„Nikada se neću vratiti u muzičku industriju“: Britni Spirs donela šokantnu odluku

Čuvena pop pevačica Britni Spirs na svom Instagram profilu demantovala je nedavne medijske izveštaje da snima novi album, naglasivši da se nikada neće vratiti u muzičku industriju.
„Samo da budemo jasni da većina vesti nije tačna. Stalno pišu da pravim novi album… Nikada se neću vratiti u muzičku industriju“, poručila je ona.
Kaže da piše pesme za druge i da je u poslednje dve godine napisala njih nekoliko.
„Kada pišem, pišem iz zabave ili pišem za druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ljude. Za one koji su pročitali moju knjigu, postoji mnogo toga što ne znate o meni… Napisala sam preko 20 pesama za druge ljude u poslednje dve godine. Ja sam ‘ghostwriter’ i iskreno uživam u tome“, kaže Britni.
Takođe se osvrnula na nedavne članke o svojoj knjizi.
„Ljudi takođe govore da je moja knjiga objavljena ilegalno, bez moje dozvole, a to je daleko od istine. Jeste li čitali vesti ovih dana? Voljena sam i blagoslovena“, dodala je ona.








View this post on Instagram


















A post shared by Maria River Red (@britneyspears)


Britni je progovorila nakon što su se u stranim medijima pojavili članci da se obratila umetnicama Charli XCX i Džuliji Majkls da joj pomognu da napravi novi album.
Izvor: Nova
Rođeni otac je držao Britni Spirs u zarobljeništvu punih 12 godina, tvrdio da je dementna da bi je kontrolisao

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.