Nikad mršavija Adel: Pevačica ne liči na sebe, fanovi u šoku

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 11:00

Nikad mršavija Adel: Pevačica ne liči na sebe, fanovi u šoku

O kilogramima i liniji pevačice Adel (32) svet ne prestaje da priča.

Kao što je poznato britanska pop pevačica Adel je za kraći vremenski period izgubila više od pedeset kilograma, zbog čega danas izgleda gotovo neprepoznatljivo. O njenom izgledu još se polemiše, a sa trendom naglog mršavljenje je nastavila i dalje, što svedoči nedavno pojavljivanje na žurci glumca Daniela Kalua.

Iako zvaničnih fotografija nema, jer se Adel vešto krije, gosti žurke su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se fotografisali sa ovom divom i postavljali amaterske slike na društvenim mrežama.

Putem Instagrama i Facebooka oglasili su se fanovi, koji su iskazali zabrinutost: "Izgleda kao da nije ona", "Lepa je, ali baš je puno smršala" - komentarisali su pratioci.

Podsetimo njen nekadašnji lični trener Pit Gerasimo je otkrio da je njena transformacija tekla lagano, "jer se okrenula zdravom načinu iskrane i važbanjima". Takođe, strani mediji ističu da na njen drastični gubitak kilograma posebno u poslednje vreme je uticao razvod i bitka za starateljsvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nikad mršavija Adel, pjevačica ne liči na sebe

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2021

O kilogramima i liniji pjevačice Adel (32) svijet ne prestaje da priča.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.