Nikad lakši način da otvorite poklopac od tegle: Ne trebaju vam MIŠIĆI, dovoljan je OVAJ TRIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad lakši način da otvorite poklopac od tegle: Ne trebaju vam MIŠIĆI, dovoljan je OVAJ TRIK

Nekada je teško odvrnuti poklopac od tegle, a za ovaj je trik potrebna samo topla voda.

Okretanje tegle na drugu stranu, pokušaji zarezivanja nožem poklopca ili pak lupanje po tegli samo su neke od metoda, koje nekada deluju, a nekada ne. Postoji i način da se poklopac odvrne uz pomoć obične kuhinjske gumice koja se stavi na poklopac, ali ima nešto mnogo jednostavnije.

Potrebno je teglu staviti u sudoperu ili posudu i pustiti da topla voda curi po delu gde se tegla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spaja s poklopcem minut ili čak kraće. Poklopac se potom obriše i tegla se otvara bez većih problema.

Neki teglu stavljaju u posudu s vrućom vodom tako da je poklopac potopljen u vodi, a dno tegle je u vazduhu. I ova metoda se takođe pokazala kao uspešna.

A kako vi otvarate tegle?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.