Nije samo estetski važno: Izgled zadnjice je od VELIKOG ZNAČAJA za vaše ZDRAVLJE, evo kako može da utiče

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2022, 13:14

Nije samo estetski važno: Izgled zadnjice je od VELIKOG ZNAČAJA za vaše ZDRAVLJE, evo kako može da utiče

ako većina posmatra ovaj problem iz estetske perspektive, prednosti posedovanja čvrste zadnjice su fiziološki važne, jer to utiče i na stil življenja

Jednostavno pitanje vezano za zategnutost zadnjice ima jednostavan odgovor – da, naravno. Ali potpitanja moje prijateljice zahtevala su da se malo zamislim i pretražim literaturu.

Iako je većina posmatra iz estetske perspektive, prednosti posedovanja čvrste zadnjice su fiziološki važne, jer to utiče na stil >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << življenja. Pogledajte samo sprinterke, videćete koliko se kreću uspravno, dok zadnjica, kao nekom magijom, drži lumbalni deo i omogućava elegantno pokretanje nogu.

A tek kada vidite kada skaču ili se penju, zategnuta zadnjica i tačnije svi mišići karlice, čine da sve izgleda jako lako i harmonično, a u suštini nije tako jednostavno.

Ceo tekst pročitajte na tosamja.media

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.