Neverovatna maska za kožu od samo 3 sastojka koja briše umor s lica

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatna maska za kožu od samo 3 sastojka koja briše umor s lica

Umorni ste i pod stresom? To se i te kako vidi na vašoj koži. Tako će ona biti lišena sjaja, a i njena boja će biti nešto drugačija nego inače, pre svega sivkasta.

To vam je najbolji znak kako vaša koža žudi za pomoći, a nju možete naći u obliku kukuruznog brašna.

Naime, kukuruzno brašno prepuno je nutritivnih vrednosti te se u 100 grama nalazi 77 posto ugljenih hidrata, 10 posto proteina i 3 posto masti. Maska s ovom namirnicom tako je idealna za umornu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kožu, a vrlo je lako možete napraviti kod kuće, i to već oddmah večeras.

Potrebno vam je:

* kašike kukuruznog brašna

* kašike meda žumance

* 1 žumance

Postupak:

Pomešajte sve sastojke u posudici ili blenderu i dobro pomešajte, dok se svi sastojci ne spoje u glatku smesu. Zatim nanesite masku na lice i ostavite da deluje 10-ak minuta.

Psssst! Ako budete koristili brašno koje nije previše usitnjeno, to će biti i dobar piling za vašu kožu. U tom slučaju, pre nego što uklonite masku s lica mlakom vodom, kružnim pokretima prstiju ju utrljajte na lice, otprilike dva minuta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.