Nestali trbušnjaci: Fitnes trudnica sada je - opuštena mama

Izvor: B92, 21.Dec.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestali trbušnjaci: Fitnes trudnica sada je - opuštena mama

Njenu trudnoću pratili su svi svetski mediji. Do poslednjeg dana drugog stanja fitnes instruktorka Sara Stejdž trpela je razne kritike, najviše zbog pločica na stomaku i vežbi sa kojima nije prestajala. A sada? Sara se slikala osam nedelja posle porođaja sa jednim važnim razlogom.

Sara je uprkos prognozama nevernika rodila zdravog dečaka kome su roditelji dali ime Logan.

Sada kada je dokazala da je moguće da fit trudnica rodi zdravo dete, Sara je postavila novu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sliku i sledeći post:

"Prošlo je dva meseca od porođaja i mislim da je pravo vreme da odgovorim na neka pitanja. Ne, nisam još počela da vežbam jer želim da mi rez posle porođaja potpuno zaceli. Da, za sada samo dojim. Da, uzimam dodatke da bih imala dovoljno mleka i da, vratila sam kilažu koju sam imala pre Logana. Najviše zasluge za to imaju dojenje i zdrava ishrana."

Ona se ipak požalila da je posle porođaja izgubila zadnjicu i mišiće na stomaku.

"Imam i opuštenu kožu oko pupka koja oblikom nekako liči na zlo oko, pa je doživljavam kao zaštitu od trolova na internetu, a kad smo kod toga, što se dogodilo sa svima onima koji su rekli da će se Logan roditi nezdrav?", pitala je zgodna dvostruka mama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.