Neprevaziđene: Tražimo najlepšu malu crnu haljinu!

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Jun.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neprevaziđene: Tražimo najlepšu malu crnu haljinu!

Svaka moderna žena zna da u svom garderoberu mora imati barem jednu malu crnu haljinu. One gotovo pristaju svakoj dami, odlično se se kombinuju uz sve modne detalje i zgodne su za različite prilike. Ukoliko vam je potreban jednostavan, ali elegantan stajling mala crna haljina je savršeno rešenje. Potrebno je samo da odaberete model koji pristaje vašoj figuri, a uz odgovarajuću obuću i aksesoar izgledaćete kao prava diva. Slavne cice ih naprosto obožavaju i svaka je bar jednom prošetala >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << ovakav autfit na crvenom tepihu. Male crne haljine daju ono što je svakoj dami potrebno za svečane prilike – ženstvenost i seksepil. Na portalu Bravo pogledajte kako poznate cice nose male crne haljine i na skali od 1 do 10 ocenite koji stajling je najbolji!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Još jedan dokaz zašto sve devojke žele da budu poput Ane Ivanović

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Jun.2016

Kada krene na poslovni sastanak, reket se zameni fantastičnom torbom Naša najbolja teniserka Ana Ivanović bi uskoro mogla da postane prava modna ikona, pošto je sve češće viđamo u odevnim kombinacijama koje bi svaka žena poželela da obuče. A photo posted by Ana Ivanovic (anaivanovic) on...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.