Neprepoznatljiva je: Nekadašnja mis sveta objavila fotografiju iz vremena pre slave,  FOTO

Izvor: B92, 22.Jan.2021, 12:31

Neprepoznatljiva je: Nekadašnja mis sveta objavila fotografiju iz vremena pre slave, FOTO

Glumica Prijanka Čopra 2000. godine osvojila je titulu mis sveta, ali i više od 20 godina kasnije važi za jednu od najlepših žena na svetu.

Sada je na svojim društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj ima samo 17 godina, iz vremena kada još nije bila poznata svetu.

"Vitka i opaka", napisala je Indijka u opisu. Tek godinu dana kasnije, sa punih 18 godina postala je mis Indije, a potom i mis >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sveta.

Nakon osvajanja titula, vrata Bolivuda su joj se širom otvorila pa je 2003. godine snimila svoj prvi film "The Hero: Love Story of a Spy".

Odmah se preselila u Ameriku, gde je dobila ulogu u seriji "Quantico", a potom i mnoge druge, pa čak i u holivudskim filmovima.

Prijanka je već dve godine u srećnom braku sa muzičarem Nikom Džonasom, koji ju je zaprosio nakon samo dva meseca veze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prijanka Čopra objavila fotografiju iz vremena prije slave

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2021

Glumica Prijanka Čopra 2000. godine osvojila je titulu mis svijeta, ali i više od 20 godina kasnije važi za jednu od najljepših žena na svijetu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.