Nema ko nije uzdisao za njom - božanstvena Karla Bruni opčinila Kan FOTO

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 12:43

Nema ko nije uzdisao za njom - božanstvena Karla Bruni opčinila Kan FOTO

Nije pokušala da pošto-poto dominirala crvenim tepihom. Osvojila nas je elegancijom i jednostavnošću...

Kanski festival je uveliko u toku, a juče se na crvenom tepihu na premijeri filma Triangle of Sadness pojavila i Karla Bruni.

Jedna od najintrigantnijih dama današanjice, bivši supermode i supruga Nikole Sarkozija, nekadašnjeg predsednika Francuske oduševila je elegantnim izdanjem u nežno ljubičastoj nijansi.

Duga, cvetlucava haljina na bretele >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prati liniju tela, a njena jednostavnost nadograđena je masivnom ogrlicom i narukvicom.

Karla skoro da nije bila našminkana, samo je nude ružom akcentovala usta, dok je kosu, bez pretencioznih poduhvata, pustila jednostavno da pada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.