Nedostaje vam strast s početka veze? Oživite je na sedam lakih načina

Izvor: B92, 08.Apr.2020, 16:33

Nedostaje vam strast s početka veze? Oživite je na sedam lakih načina

Većina partnera nakon nekog vremena upadne u rutinu i prestane da u vezi uživa, a to se odrazi i na strast...

Možete da vratite leptiriće u stomaku ako uradite neke od ovih sedam stvari koje bi vašoj dugoj vezi mogle da vrate onu zaluđenost sa samog početka koja može da bude još intenzivnija jer se ne temelji na požudi nego na ljubavi.

Zahvalite partneru za jednu stvar svaki dan

Bilo da je to kuvanje ručka ili iznošenje smeća, jedno "hvala" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izmamiće široki osmeh na lice vaše voljene osobe.

Budite uz njega kada ga nešto muči

Ponekad je sve što nam treba rame za plakanje i neko ko će nas saslušati. Setite se toga kada vam partner dođe s nekim problemom i nemojte da mu protivurečite.

Kupite nov donji veš

Iako materijalne stvari na kraju dana nisu bitne, seksi donji veš rasplamsaće strasti u spavaćoj sobi i prijatno iznenaditi vašeg partnera, piše index.hr.

Ugasite mobilni telefon

Ako ste se dogovorili za romantičnu večeru nakon naporne radne nedelje, telefon je ono što vam najmanje treba. Ostavite ga po strani ili ga ugasite i nagovorite partnera da uradi isto.

Pitajte ga kako se oseća

Propratna radnja ovog pitanja neka bude širok osmeh, zagrljaj i poljubac. Pokažite interesovanje za njegove misli i osećanja.

Jedite za stolom

Kako biste izbegli ignorisanje jedno drugog gledajući reprizu serije dok jedete, jedite za stolom i budite jedan drugom fokus.

Obavite neki njegov posao

To može da bude, na primer, hranjenje psa ili kuvanje kafe. Recite "volim te" malim gestovima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.