Ne žele da priznaju, ali ljudima u braku ovo najviše NEDOSTAJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne žele da priznaju, ali ljudima u braku ovo najviše NEDOSTAJE

Iznenadićete se!

Koliko god voljeli svog supružnika, sigurno vam nedostaje nekoliko stvari iz vremena dok ste bili sami. To ne znači da i bračni život nije divan – jednostavno je drugačiji.

Sir, krekeri, vino iz flaše…

Međutim, kada i službeno postanete nečiji par, verovatno ćete se osećati loše ako ignorišete sveže skuvanu večeru, a i pomalo strahujete od osude svog partnera.

Kad živite sami, sve je tamo gdje ste to i ostavili. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Međutim, kad živite sa supružnikom, daljinski upravljač je skoro uvek na drugom mestu, a daska na WC šolji uvek podignuta

Kad ste samci, ne morate brinuti o tuđim osećanjima ni planovima, već u potpunosti raspolažete svojim vremenom.

Malo je verovatno da vaš supružnik uživa u apsolutno svemu što radite. Bez obzira na to da li volite da gledate sport, čitate knjige ili gledate satima ljubavne filmove, može vam biti teško da ograničite vreme za uživanje u tim stvarima dok s nekim drugim delite životni prostor.

Lepo je deliti s nekim postelju. Osim ako ta osoba hrče, krade vam prekrivače celu noć ili se prevrće po krevetu.

Teže je biti spontan kad imate supružnika ili decu koju treba uzeti u obzir pa spontana putovanja postaju detaljno planirana putovanja i ponekad barem delimično gube svoju draž.

Kada otvorite kuhinjski ormarić u potrazi za poslednjom kesom čipsa i shvatite da je više nema, možda ćete poželeti da se vratite u vreme kada niste morali da delite hranu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.