Naše pevačice sijaju kao zlato, a njihov nakit će biti hit letnje sezone FOTO

Izvor: B92, 25.Maj.2022, 12:25

Naše pevačice sijaju kao zlato, a njihov nakit će biti hit letnje sezone FOTO

Letnja sezona se bliži, a sa njom i lepršava haljine. Moramo napomenuti da nijedna vrela kombinacija ne može da prođe bez adekvatnog nakita, a naše zvezde su, kao i uvek, velika inspiracija.

Prva pevačica koja nam je zapala za oko svojim inovativnim minđušama je Senida. Ona je na svom Instagramu objavila fotografiju u plavom kompletu, ali našu pažnju su, ipak, privukle njene zlatne minđuše sa resama koje su idealan dodatak vaše odevne kombinacije.

Bez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovog detalja ne možemo da zamislimo leto; Ana Ivanović se ne odvaja od njih FOTO

Ovom trendu nisu ni Srpkinje odolele - hrabro nose grudnjak u gradu FOTO

Anastasija Ražnatović je za potrebe jednog snimanja nosila masivne zlatne minđuše koje bi savršeno mogle da se uklope uz letnju haljinicu, ali i večernji izlazak.

Vatrena izdanja Srpkinja koja su zasenila svetske dame FOTO

Ne bi trebalo izostaviti ni našu Uraganku Sanju Vučić koja je objavila fotografiju u pravoj letnjoj kombinaciji. Njena haljinica i majica u kombinaciji sa zlatnim minđušama su pun pogodak!

Za još inovativnih ideja zapratite Instagram stranicu Superžena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.