Naša poznata pevačica otkrila da je trudna, a sada je podelila i IME BEBICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 14:49

Naša poznata pevačica otkrila da je trudna, a sada je podelila i IME BEBICE!

Ne krije svoju sreću...

Pevačica Dijana Janković imaće uskoro dobar povod za slavlje jer će za mesec dana da se ostvari u ulozi majke. Nakon što je otkrila da će roditi devojčicu, sada je Dijana obelodanila da će dati ime Dayana!

Ona je mesecima u kućnoj izolaciji kako bi sačuvala svoje zdravlje i zdravlje bebe koju nosi, pa je ime otkrila telefonskim putem.

- Kada smo suprug i ja saznali da ćemo dobiti bebu bili smo presrećni! On se zaista mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raduje kao i ja. Polako se pripremam za ulogu majke i nadam se da ću i u tome biti uspešna, uzorna... Biće to za mene najveći izazov do sada. Naravno, želim da nastavim svojom karijerom kao i do sada i mislim da svaka žena može sve da postigne ako se dobro organizuje. Rad, red, disciplina. I verujte mi, uvek se nađe vremena za ljubav! Radosna sam. Ko zna, možda će i moje dete jednog dana biti neka poznata ličnost?! Ha ha ... Nikad se ne zna - izjavila vidno raspoložena Didi J.

Pevačica kaže da se čitav sprat u njihovoj porodičnoj kući renovira i sprema za dolazak ćerke. Sve je u znaku njenog dolaska.

A post shared by DIDI J (@didijofficial) on Nov 11, 2019 at 11:27am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.