Naša glumica se DVA PUTA UDAVALA: Drugog supruga je prijavila za nasilje, a prvi je OVAJ MUZIČAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2020, 07:23

Naša glumica se DVA PUTA UDAVALA: Drugog supruga je prijavila za nasilje, a prvi je OVAJ MUZIČAR

Nije imala sreće!

Zavoleli smo je kao Čupku u seriji “Srećni ljudi”, a ova šarmantna plavuša može se pohvaliti da je zahvaljujući ovom projektu Siniše Pavića postigla veliku popularnosti.

I dok su joj cvetale ruže na poslovnom planu, na ljubavnom je bilo problema. Mina Lazarević iza sebe ima dva braka. Prvi sa džez muzičarem Aleksandrom i drugi sa baletanom Goranom Stanićem, kojeg je prijavila za fizičko nasilje.

Sa Goranom je ostala u komunikaciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je sa Aleksandrom nastupala na džez večerima.

- Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo poslednjih dvadeset godina. Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači - rekla je ranije za “Blic” Mina Lazarević.

Podsetimo da je glumicu 2015. godine bivši suprug Goran prvo pretukao, a zatim je s terase stana pucao iz automatske puške. Minin otac je potom otkrio da je Goran Stanić tog dana bio veoma pijan, ali i da to nije bio prvi put.  Nakon što su komšije pozvale policiju, Stanić je završio iza rešetaka i odmah mu je određen pritvor u kom je proveo mesec dana. Kažnjen je s jedanaest meseci nošenja nanogice.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

KITOVI SNIMLJENI U JADRANSKOM MORU "Kao da je šleper izronio iz vode" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.