Naljutila se na ćerku zbog brojnih operacija

Izvor: B92, 09.Okt.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naljutila se na ćerku zbog brojnih operacija

Poznata glumica Demi Mur navodno je jako ljuta na svoju najstariju ćerku Rumer Vilis jer je uradila nekoliko plastičnih operacija.

Pre nekoliko dana Rumer je iznenadila fotografijom na društvenim mrežama na kojoj je neprepoznatljiva. Tada su krenula nagađanja o tome da je Rumer operisala nos i usne.

Kako pišu strani mediji Demi je bila jako ljuta na svoju ćerku kada je saznala da je bila na operacijama jer joj je često pričala koliko su operacije opasne. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Demi smatra da su joj sve tri ćerke prirodno lepe i da im operacije nisu potrebne. Zabrinuta je za ćerke jer smatra da su potpale pod pritisak nedostižne lepote Holivuda. Zato ih je jedan dan sve okupila i objasnila im posledice plstičnih operacija“, rekao je izvor blizak glumici.

Da stavr bude čudna jeste to što je sama njihova majka otišla pod nož nekoliko puta mada je uvek naglašavala kako lice nikada nije operisala.

Ipak, opravdana je majčinska briga budući da su njene tri ćerke zbog poznatih roditelja izložene stalnom budnom oku javnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.