Najveći muzički festival postao modni okršaj zvezda FOTO

Izvor: B92, 17.Apr.2023, 10:44

Najveći muzički festival postao modni okršaj zvezda FOTO

Muzički festival Koačela odavno je počeo, a neka od najvećih imena svetske muzike nastupiće u periodu od 14. do 23. aprila.

Iako je festival primarno posvećen ljubiteljima različitih muzičkih žanrova, slavne zvezde iz svih sfera javnog života ovaj festival, takođe, koriste kao međusobni modni okršaj.

Tako smo nedavno mogli da vidimo defile zanimljivih odevnih kombinacija koji je ovaj događaj učinio malo više zanimljivijim.

Manekenke Alesandra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ambrosio i Irina Šajk bile su među prvim posetiocima festivala. Pevačice Kamila Kabeljo i Bili Ajliš, kao i pevač Džon Ledžend su ih pratili u stopu, a trebalo bi napomenuti i da je kanadska glumica bugarskog porekla Nina Dobrev, takođe, bila jedna od gostiju.

U nastavku pogledajte samo neke primere odevnih kombinacija:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.