Najveća SRAMOTA i SKANDAL kraljevske porodice! Kraljica Elizabeta je MORALA da KRIJE njene AFERE sa muškarcima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 13:37

Najveća SRAMOTA i SKANDAL kraljevske porodice! Kraljica Elizabeta je MORALA da KRIJE njene AFERE sa muškarcima!

Mnogo pre Dajane i Megan, probleme je pravila ova princeza!

Mnogo pre Megan Markl i skandala koji trenutno trese kraljevsku porodicu, bilo je i drugih nesuglasica i problema zbog kojih je ugled kraljevske porodice bio ugrožen.

Za one koji ne znaju kraljica Elizabeta je imala rođenu sestru Margaret, koja je umrla 2002. godina imala je 72 godine. Fizički moglo bi se reći dosta atraktivnija od svoje starije sestre kraljice, a takođe totalno različita od Elizabete i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je reč o naravi, odlukama i slobodnom ponašanju koje je obeležilo njen život.

A post shared by Princess Margaret Fan 💕🇬🇧 (@princess.margaret.fan)

Iako su Elizabeta i Margareta, do njene smrti bile bliske, moglo bi se reći da su bile različite poput kruške i jabuke.

A post shared by Princess Margaret Fan 💕🇬🇧 (@princess.margaret.fan)

Margareta je u ranoj mladosti bila zaljubljena u kraljevskog konjušara za kojeg je želela da se uda. On je iza sebe već imao brak i dvoje dece, zbog čega je bio potpuno neprikladana prilika za princezu.

Nakon izvesnog vremena, skandala i natpisa koji su izlazili u novinama, princeza i njen ljubljeni su se razišli. Nakon ovoga se Margareta udala za fotografa Entonija Armstronga, zbog čega je princeza bila prva koja je sklopila brak sa nekim ko nije plemić.

A post shared by Princess Margaret Fan 💕🇬🇧 (@princess.margaret.fan)

Nekoliko godina su živeli u skladnom braku i dobili su dvoje dece, međutim oboje su voleli da piju, dosta su pušili, a neverstvo im nije bilo strano. Za njihove zabave znalo se širom kraljevstva. Ovde su dolazili mnogi umetnici, jer se princeza volela družiti sa boemima koji su bili podjednako poročni kao i ona.

Njen suprug, koga je bio glas da je bio plejboj pre braka, varao je princezu podjednako sa muškarcima i ženama. Čak postoji i anegdota vezana za njih. Naime, princeza je želela da napakosti mužu kada mu je rekla da je imala seksualne odnose sa jednim njegovim prijateljem, a on joj je uzvratio tako što joj je rekao da je i on takođe spavao sa njim.

Nakon nekoliko godina, princeza je započela aferu sa 17 godina mlađim muškarcem, zbog čega je u Engleskoj u to vreme nastao skandal ogromnih razmera, koji je naljutio i princezinu sestru, kraljicu Elizabetu.

A post shared by Princess Margaret Fan 💕🇬🇧 (@princess.margaret.fan)

Nakon ovoga princezin muž je iskoristio čitavu priču kako bi se razveo i izašao iz braka kao prvereni suprug, obećavši kraljici, verovatno i uz brojne nadoknade, da će čuvati sve tajne kraljevske porodice. Ovo je ujedno bio i prvi razvod u kraljevskoj porodici.

Princeza je nakon ovoga nastavila da izvršava svoje obaveze kao članica kraljevske porodice, a budući da je volela noćni život i zabave, trudila se da svoj život drži podalje od očiju javnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.