Najseksepilnijoj ženi sveta nije potreban dekolte da bi istakla obline, našla je drugi način FOTO

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 11:54

Najseksepilnijoj ženi sveta nije potreban dekolte da bi istakla obline, našla je drugi način FOTO

Najpoznatija plus sajz manekenka Ešli Grejam, ali i najseksepilnija žena sveta nedavno je prisustvovala tradicionalnoj amFAR gala večeri u okviru 76. festivala u Kanu.

Grejamova je za tu priliku ponela elegantno belo odelo koje je istaklo prirodne obline, a celokupno izdanje upotpunila je crnim dekorom - šalom od tila i predimenzioniranim šeširom.

Manekenkino lepo odelo je delo kreativnog direktora modne kuće "Nina Riči" – Harisa Rida.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Najseksepilnija žena sveta opravdala titulu: Poslednje fotografije naglasile prirodnu lepotu

Blistav osmeh, crni ajlajner i valovita frizura bili su upečatljivi detalji njenog sinoćnjeg izgleda.

Podsetimo, časopis "Maksim" proglasio je plus sajz modela Ešli Grejem najseksipilnijom ženom sveta u 2023. godini.

"Ešli Grejem, kraljica oblina, dašak je svežeg vazduha u modnoj industriji. Ona nije samo model, ona je pokret. Ešli nas podseća da tajna nije samo u prihvatanju svojih oblina, već u prihvatanju sebe onakvima kakvi jeste", poručili su iz časopisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U moru kiča, izdanje zanosne Portugalke je pravi raj za oči FOTO

Izvor: B92, 26.Maj.2023

Egzotična portugalska manekenka Sara Sampaio nedavno je prisustvovala tradicionalnoj gala večeri amFAR u okviru 76. filmskog festivala u Kanu...Manekenka je za svečanu priliku ponela nebo plavu toaletu koja se savršeno uklopila uz njene prodorno plave oči, a svečano izdanje upotpunila je srebrnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.