Očekivano, nije nas razočarala: Brazilska manekenka zna pravu meru seksepila FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 07:43

Očekivano, nije nas razočarala: Brazilska manekenka zna pravu meru seksepila FOTO/VIDEO

Brazilska manekenka Alesandra Ambrosio (42) bila je jedna od mnogobrojnih gostiju gala večeri amfAR koja se tradicionalno organizuje tokom festivala u Kanu.

Lepa 42-godišnjakinja je za tu priliku ponela srebrnu toaletu sa dubokim dekolteom koja je pri samom dolasku, i te kako, privukla pažnju fotoreportera.

Celokupno izdanje upotpunila je srebrnim minđušama, jednostavnom šminkom i frizurom u valovima koji su padali na jedno rame.

Ali, to smo i očekivali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od top modela - glamur je njeno drugo ime, a Alesandra Ambrosio zna pravu meru seksepila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najseksepilnijoj ženi sveta nije potreban dekolte da bi istakla obline, našla je drugi način FOTO

Izvor: B92, 26.Maj.2023

Najpoznatija plus sajz manekenka Ešli Grejam, ali i najseksepilnija žena sveta nedavno je prisustvovala tradicionalnoj amFAR gala večeri u okviru 76. festivala u Kanu...Grejamova je za tu priliku ponela elegantno belo odelo koje je istaklo prirodne obline, a celokupno izdanje upotpunila je crnim dekorom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.