Najseksepilnija žena sveta doživela javni linč: Mrzeo je debele žene

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 09:50

Najseksepilnija žena sveta doživela javni linč: "Mrzeo je debele žene"

Plus sajz manekenka i najseksepilnija žena sveta Ešli Grejam bila je jedna od mnogobrojnih gostiju ovogodišnje Met gale.

Ona je za tu priliku ponela kreaciju Harisa Rida, kojom je, kako je napisala u objavi na Instagramu, odala počast preminulom dizajneru Karlu Lagerfeldu.

"Čast mi je da nosim ovu neverovatnu kreaciju Harisa Rida u čast Karla Lagerfelda... Zajedno smo stvorili snažan trenutak, spajajući Lagerfeldovu gracioznost s prepoznatljivom fluidnošu Harisa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rida...", napisala je Grejamova.

Ipak, Ešlina objava na pomenutoj mreži izazvala je lavinu negativnih komentara, ali i "napad" na plus sajz manekenku.

"On je mrzeo žene s oblinama", "Rastužuje me činjenica da plus sajz model slavi muškarca koji je mrzeo krupne žene i govorio užasne stvari o njima", "Muškarac kojeg slaviš nikada ne bi priznao tvoju lepotu. Rekao je neke prilično grozne stvari o ženama koje nisu mršave poput modela", "Licemerno od tebe, on je mrzeo debele žene", samo su neki od komentara ispod objave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.